Ούτε… πρόβατα,ούτε… κότες! εκτελεστικά όργανα είναι

Σήμερα μετά την χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης, άλλοι θα μιλούν για…πρόβατα, άλλοι θα τους πουν …κότες. Αυτό που πετύχανε χθές είναι να αφαιρεθεί από το λαό και το παραμικρό δικαίωμα να αποφασίσει για το πώς θα είναι η ζωή του τα επόμενα χρόνια, να υπάρξει με τη μια ή την άλλη μεθόδευση κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τη δανειακή σύμβαση.

Το θέατρο – παράσταση χειρίστου είδους – που παίχτηκε παράλληλα στη σκηνή της Βουλής και στα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών είχε ένα και μόνο στόχο: Αυτή η Βουλή, αφήνοντας απέξω τη θέληση του κυρίαρχου λαού, να δώσει τη λύση που επείγεται το κεφάλαιο. Να εγκρίνει τη δανειακή σύμβαση. Κι αφού πήραν την έγκριση, τότε ο «κυρίαρχος λαός» να διαλέξει ποιος από τους εκλεκτούς της αστικής τάξης θα κρατά το βούρδουλα τα επόμενα χρόνια. 

Ε, λοιπόν, αυτή η Βουλή δεν δικαιούται, δεν νομιμοποιείται να βάζει θηλιά στο λαιμό του λαού. Δεν δικαιούται να εγκρίνει μέτρα που για πολλά πολλά χρόνια θα βυθίσουν στα τάρταρα την εργατική τάξη.

Τη λύση στο πρόβλημα καλείται να τη δώσει το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, πριν απ’ όλα η εργατική τάξη. Επιταχύνοντας τις διαδικασίες για την ανασύνταξη του κινήματός της, ειδικότερα εκεί που πονά το κεφάλαιο, μέσα στους χώρους δουλειάς. Εκεί όπου συντελείται η όλο και πιο βάρβαρη εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης, εκεί πρέπει να υψωθούν τα ισχυρότερα τείχη αντίστασης στην πολιτική του κεφαλαίου, αλλά και να μπουν γερές οι βάσεις για την αντεπίθεση.

Ετσι, που η εργατική τάξη να βγαίνει στο προσκήνιο αγωνιζόμενη, όχι για να διαλέξει δυνάστη ή έστω να απαλύνει την εκμετάλλευση, αλλά διεκδικώντας όλον τον πλούτο που παράγει, διεκδικώντας και την πολιτική εξουσία για τον εαυτό της. Το άμεσο σύνθημα – αίτημα των ημερών είναι:
Διάλυση της Βουλής, υπηρεσιακή κυβέρνηση, εκλογές. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, λαϊκή οργάνωση και πάλη που να επιβάλει λύσεις για τα λαϊκά συμφέροντα. Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία.

Δεν είναι λοιπόν ούτε πρόβατα ούτε κότες, σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι για να σώσουν το κεφάλαιο.

Το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα έχει το λόγο. Το ΚΚΕ έκανε και χτες το βράδυ από την πλατεία Συντάγματος καθαρό σε ποια πλευρά έχει ταχθεί. Είναι η ώρα που κάθε άνθρωπος του λαού επιβάλλεται να πάρει θέση. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη να σαρώσει την εξουσία των μονοπωλίων, παρά την απόφαση των κομμάτων της πλουτοκρατίας μέσα στη Βουλή.
από ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Σχόλιο Ζείδωρον

Δημοσιεύουμε το παραπάνω κείμενο καταθέτοντας τις εξής ενστάσεις μας:
α)Πιστεύουμε πως θα ήταν καταστροφή για τη χώρα να βγει τώρα από την ΕΕ.
β)Το ΚΚΕ είναι έτοιμο και θέλει πραγματικά να παίξει αυτό το ρόλο;γιατί άμοιρο ευθυνών δεν είναι!ήταν παρόν από την αρχή ως το σήμερα αυτής της κατρακύλας!
γ)Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εμφύλιο.Το σύστημα βολεύεται με το «διαίρει και βασίλευε» και μας έχει αποδείξει πως είναι ικανό να δραστηριοποιεί το «παρακράτος» κάθε φορά που το χρειάζεται.Προς Θεού μη φαγωθούμε μεταξύ μας για χάρη των «γομαριών» (που δεν είναι μόνο 153) και των αφεντικών των.

Και κάτι για τα πρόβατα-κότες-εκτελεστικά όργανα του κεφαλαίου:
Επειδή στην Ελλάδα ζούμε,είναι βέβαιον πως όταν φτάσουμε κάποτε σε εκλογές θα ισχυριστούν ότι εκβιάζονταν κι απειλούνταν ακόμα και με τη ζωή τους για να ψηφίσουν και τα μέτρα και την κυβέρνηση.Κυρίες και κύριοι δεν θα σας πιστέψει ούτε η μάνα σας!Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το είχατε ήδη δημοσιοποιήσει ώστε να ακυρώσετε οποιονδήποτε είχε σκοπό να σας βλάψει κι όχι να κάθεστε και να ασελγείτε σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.
Σε σας τους 153 αλλά και σε πολλούς ακόμα,που σφυρίζουν τώρα αδιάφορα,σας αξίζει η πλήρης περιφρόνηση όλων μας κι ο δρόμος για τη Δικαιοσύνη (αν και όποτε υπάρξει ανεξάρτητη!).

http://zeidoron.blogspot.com/

Advertisements
This entry was posted in Βουλευτές, ΠΑΣΟΚ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s