Κατεπείγουσα ανακοίνωση της ΔΕΗ για εκτεταμένες διακοπές

ΔΗΜΟΣΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ  A.E
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ (11)
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Αυξημένες οι περικοπές ρεύματος –Έκκληση της ΔΕΗ για περιορισμό της κατανάλωσης
          ΗΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, θαείναι μεγαλύτερες σε διάρκεια οι περικοπές ρεύματος, λόγω του αυξημένουποσοστού του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της που είναι εκτός λειτουργίας σεσυνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.
          Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίαςτης ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ για πέμπτη συνεχή ημέρα, τέθηκαν εκτός λειτουργίαςεπιπρόσθετα 3 θερμικές μονάδες συνολικής ισχύος 750 MW και μία μονάδα λόγω βλάβης καθαρής ισχύος 270 MW.
          Κατόπιν των ανωτέρω:
·       Η ΔΕΗ είναισε συνεχή συνεργασία με το Διαχειριστή του Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ), από τον οποίοκαι περιμένει σχετική εντολή για την έκταση των περικοπών ρεύματος που θαπραγματοποιηθούν στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα).
·       ΗΕπιχείρηση έχει καταρτίσει και θα ανακοινώσει μέσα στο συντομότερο χρονικόδιάστημα Πρόγραμμα για την πραγματοποίηση εκ περιτροπής περικοπών ρεύματος στοΔιασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) που θα είναι, πιθανότατα, μεγαλύτερεςσε διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: από τις  11:00 – 16:00.
·       Επίσης,θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30έως και 22:00).
          Με τα Προγράμματα των εκπεριτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρησηεπιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τιςεργασίες τους.
          Τα Προγράμματααναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στηνεφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά». Οι καταναλωτές μπορούν ναεπικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 2109298100.
Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές γιατην ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων γιατην ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον περιορισμό της κατανάλωσηςρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα.
Αθήνα,  24 Ιουνίου 2011       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Advertisements
This entry was posted in ΔΕΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s