ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου

Επαγγελματίες ψεύτες;
ή απλά ανίκανοι;
«Τότε μάθαμε ότι ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας λέγεται ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΥΡΜΑΣ! Βρήκαμε το τηλέφωνό του και επικοινωνήσαμε μαζί του. Αρχικά τον ρωτήσαμε «εσείς είσαστε ο Διευθυντής του γραφείο του ΕΟΤ Μόσχας;». Ο κ. Π. Μούρμας που ήταν κάτι παραπάνω από ευγενικός και εξυπηρετικός μας απάντησε αφοπλιστικά «ναι εγώ».

Οι «φουσκωτοί» στην Αντίπαρο
«Τέλος, η διαφήμιση αυτή για την Αντίπαρο στοίχησε μόλις 3.250 ευρώ! Ποσό πολύ μικρό, αν σκεφθεί κανείς ότι 170 άτομα κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία της Αντιπάρου για δύο βράδια, έφαγαν στα εστιατόρια του νησιού, ψώνισαν δώρα, έκαναν δώρα laptop, εφοδιάστηκαν καύσιμα για τα σκάφη τους, αλλά το κυριότερο έδωσαν «ζωή» σε «νεκρή» ουσιαστικά περίοδο για την Αντίπαρο».

Μπέρδεμα με μαθητές – ΚΤΕΛ
«Αναστάτωση προκλήθηκε στους γονείς των μαθητών στις 2 Μαΐου, καθώς ενημερώθηκαν ότι από την επόμενη ημέρα τα παιδιά τους θα ήταν αναγκασμένα να πληρώνουν εισιτήριο προκειμένου να πάνε στο σχολείο τους».

Θεματοφύλακας η Εκκλησία για το Νοσοκομείο Πάρου
«Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο όμως εγείρεται ένα νέο μεγάλο ζήτημα, καθώς η εκκλησία (Μονή Λογγοβάρδας, Ιερά Σύνοδος και Μητρόπολη Παροναξίας) βλέπουν με μεγάλο σκεπτικισμό τις κινήσεις της πολιτείας. Συγκεκριμένα η Εκκλησία απαιτεί να δεσμευτεί η ΔΕΠΑΝΟΜ».

Ψίθυροι της Αντιπάρου και του «Σαργού»
«Το καλύτερο στο δελτίο τύπου της Αντιπάρου για τους «φουσκωτούς» ήταν «και ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες». Καλά, κάτι μας είπατε τώρα! Είδηση θα ήταν να γράφατε «μετά από μία ήσυχη βραδιά πήγαμε για ύπνο!».

Crash test του Πάσχα
«Όμως υπάρχει και μία άλλη πραγματικότητα. Αναλόγως των επισκεπτών στο νησί μας, δεν είχαμε και τους απαιτούμενους τζίρους στα καταστήματα. Αυτό είναι μία πραγματικότητα και μία διαπίστωση από πολλούς επαγγελματίες του τόπου μας».

Μειώσεις στις τιμές, και ταυτότητες στα χέρια!
«Όπως είχε δημοσιεύσει εδώ και αρκετές εβδομάδες το ηλεκτρονικό δίκτυο ιστοτόπων που συνεργάζονται με την εφημερίδα μας «η κυβέρνηση προωθεί άμεσα την απαλοιφή από το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέρους των κρατήσεων υπέρ τρίτων».

Αστική Ανάπλαση
«Ο συνολικός προϋπολογισμός του προσχεδίου του Δήμου Πάρου ανέρχεται σε 4.250.000 ευρώ. Η υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης έγινε στο πλαίσιο του «Άξονα προτεραιότητας 9 – «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 – 2013, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ».

Για τον Άγγελο Κορτιάνο
«Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή τη στιγμή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σε μένα θα έπεφτε ο οδυνηρός αυτός κλήρος».

Κορίτσια για φίλημα! Μπράβο ρε Μαρπησσαϊκάρα
«Ό,τι και να πει κάθε φίλαθλος για τον αγώνα που κάνουν τα τμήματα μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού είναι λίγο, μπροστά στην πραγματικότητα που βιώνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του».
από http://fileleutheros.pblogs.gr/

Advertisements
This entry was posted in Πάρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s