Η Παγκόσμια διακυβέρνηση κι οι Ελληνες πολιτικοί που την ασπάστηκαν

Χωρίς να διακατέχομαι από διάθεση συνωμοσιολογίας, είμαι πεπεισμένος πλέον ότι βαδίζουμε ως χώρα αλλά πολύ περισσότερο ως παγκόσμια κοινωνία στο τελευταίο στάδιο της επικράτησης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή NEW WORLD ORDER.

Πρόκειται για την πλέον στυγνή και απάνθρωπη μορφή παγκόσμιας καπιταλιστικής διακυβέρνησης.
Είναι πασιφανής η στόχευση του κεφαλαίου να μπορεί να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται όλο και μεγαλύτερα τμήματα της παγκόσμιας παραγωγής. Αυτό στους περασμένους αιώνες ήταν η αιτία των διαφόρων συρράξεων, αποικιοκρατικών πολέμων, πολέμων ανεξαρτησίας και παγκοσμίων πολέμων.
Ενώ ο άνθρωπος θα έπρεπε να ασχολείται με την ανάπτυξη του πνεύματός του, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει τον προορισμό του στη ζωή, και για να το κάνει θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα εφόδια, στέγη, τροφή, συντροφικότητα και γνώση, επιχειρείται να μετατραπεί πλέον σε ένα ενεργούμενο από διάφορα κέντρα που πλέον αποκαλύπτονται.
Ενώ η ΠΤΠ ή NWO σαν θεώρηση πραγμάτων αλλά και επιδιωκόμενος στόχος είχε πρωτοεμφανιστεί στα μέσα του περασμένου αιώνα (πρωτοαναφέρεται από Γουίλσον και Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, για να εξισορροπηθούν υποτίθεται οι εξουσίες) και αμέσως μετά ξεκίνησαν διαδικασίες συγκρότησης των παγκόσμιων θεσμικών οργάνων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού ( όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ , το σύστημα του Bretton Woodsη Γενικής Συμφωνίας Δασμών και Εμπορίου (GATT) κά) δεν υπήρχε δυνατότητα επιβολής της, καθόσον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διεθνούς κοινωνίας ήταν -μέχρι το ’90-στο κομμουνιστικό στρατόπεδο.
Εν τούτοις προχώρησε στην σύσταση του κεντρικού διευθυντικού υπερκρατικού πυρήνα (ενός διεθνούς διευθυντήριου) τον Μάϊο του 1954,της λέσχης Bilderberg (ονομασία που προήλθε από το όνομα του ξενοδοχείου της Ολλανδικής πόλης του Άρνεμ, όπου και η ιδρυτική συνάντηση του διεθνούς καπιταλισμού). (Βλέπε οργάνωση και σκοποί και συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg).
H NWO είναι η επικράτηση της υπερεθνικής αστικής τάξης σε βάρος όλου του πλανήτη. Είναι η πλήρης επικράτηση του κεφαλαίου, με την πιο ακραία και άγρια έκφρασή του, πάνω στα δικαιώματα των τοπικών – κρατικών κοινωνιών. Είναι ο πλήρης έλεγχος στην οικονομία και μέσω αυτής στην εναρμόνιση και πατενταρισμένο καθολικισμό στην πληροφορία, ελευθεριά, διατροφή, υγεία, πολιτική, πολιτισμό. Τελικός στόχος η ποδηγέτηση των κοινωνιών από μια ηγετική ομάδα καπιταλιστών.
Τα πρώτα στάδια αυτής της επιβολής τα έχουμε δει από χρόνια με τις επεμβάσεις στρατιωτικού χαρακτήρα. Πλέον αυτές πέρασαν στην ιστορία καθώς οι ηγέτες της NWO και της Bilderberg κατέληξαν από χρόνια, μετά την διάλυση του ανατολικού μπλογκ που από αυτούς υποκινήθηκε – αν δεν προγραμματίστηκε – στην οικονομική επιβολή τους μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος. 
Οι σκόπιμα αυξημένες και πλασματικές καταναλωτικές ανάγκες των πολιτών του Δυτικού κόσμου καθοδηγήθηκαν από τους κεντρικούς τραπεζίτες, κατόπιν υποδείξεων των ετήσιων συνεδρίων της λέσχης, με στόχο να αυξηθούν τα χρέη των κρατών για να μπορέσουν να κάνουν πλέον οι «αγορές» (οι ίδιοι δηλαδή) την επίθεσή τους με στόχο να στοιχειοθετηθεί η αναπόφευκτη αναγκαιότητα του περιορισμού των εισοδημάτων, της αύξησης των φόρων  και απώτερο και κυρίαρχο στόχο την πλήρη – σε επόμενη φάση – κατάργηση των ελευθεριών.
Προσβλέποντας  στον έλεγχο έχουν συμπαραστάτες εκτός από τους πολιτικούς και τραπεζίτες και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης (τύπο, τηλεόραση και προσεχώς και έλεγχο στο διαδίκτυο), εκπρόσωποι των οποίων συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της λέσχης.
Και για να φτάσουμε στους Έλληνες  που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg, και άρα  είναι υποστηρικτές της New World Order, θα πρέπει να αναφέρουμε τα ονόματά τους:
Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα σε ημερίδα του Economist  δήλωσε με στεντόρια φωνή: «Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα»
Συμμετείχε τέσσερις φορές.
Άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι, πολλάκις συμμετέχοντεςστις συνεδριάσεις της λέσχης και ένθερμοι υποστηρικτές της NWO:
Κώστας Καραμανλής
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Ντόρα Μπακογιάννη
Αντώνιος Σαμαράς
Γιώργος Αλογοσκούφης
Άννα Διαμαντοπούλου
Θεόδωρος Πάγκαλος
Αλέξης Παπαχελάς
Γιάννης Παπαθανασίου
Θάνος Βερεμής
Γιώργος Δαβίδ
Διαφήμιση
Advertisements
This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Η Παγκόσμια διακυβέρνηση κι οι Ελληνες πολιτικοί που την ασπάστηκαν

 1. Ο/Η Ευρύνοος λέει:

  Πές τα γιατί με περνάνε για τρελό άμα τα λέω εγώ..δέν είναι σενάρια παιδιά..να συνέλθουμε..μπήκαμε στην τελική φάση του εγχειρήματος και είμαστε απο τα πρώτα πειράματα στον Ευρωπαϊκό χώρο..και ακόμη δέν είδαμε τα χειρότερα..το τσιπάρισμα στους πολίτες θα είναι τόσο αναγκαίο που θα το ζητήσουν μόνοι τους..θυμηθείτε το..αυτός άλλωστε είναι ο τελικός τους στόχος..μη χειρότερα και καλή εβδομάδα..

 2. Ο/Η Phivos Nicolaides λέει:

  Την καλημέρα μου και καλή βδομάδα.

 3. Που παμε βρε Ζει, μπορεις να μου πεις που παμε;

 4. Ο/Η ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ λέει:

  Η καταγωγή των ανθρώπων φαίνεται από την ανάλυση των ονομάτων τους.Μερικοί μάλστα, φρόντισαν να τα αλλάξουν, για να την κρύψουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν πάντα.Μια ματιά στα ονόματα της παγκόσμιας οικονομίας, θα έβγαζε χρήσιμα συμπεράσματα.Οι Έλληνες προσκαλεσμένοι, δεν εξαιρούνται, αν ψάξεις πιο βαθειά.Και που είμαστε ακόμα!Τα χειρότερα έρχονται και, όπως είπα και παλιότερα, μακάρι να πεθάνω και να μη με προλάβουν.Έρχονται όμως γρηγορότερα απ'ότι περίμενα!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ….

 5. Ο/Η zeidoron λέει:

  Αγαπητέ Τάσο λες να έρθει μέρα που θα ζητάμε από μόνοι μας να μας βάλουν το τσιπάκι;Εδω που φτάσαμε όλα πιθανά είναι!Καλή εβδομάδα επίσης!

 6. Ο/Η zeidoron λέει:

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα επίσης αγαπητέ Φοίβο!

 7. Ο/Η zeidoron λέει:

  Μακάρι να ξέραμε Ρίκη μου!Προσωπικά μόλις μπορέσω κι αν προλάβω θα εφαρμόσω την πρακτική του φίλου μας του "τρελού",αναχώρηση στο νησάκι μακριά από τα εγκόσμια και προσπάθεια αυτονομίας!Πως σου φαίνεται;

 8. Ο/Η zeidoron λέει:

  Αγαπητέ Σταύρο δεν είναι μόνο αυτοί που υπαινίσεσαι,έχουν μπει στο άρμα κι άλλοι που κατάφεραν ως αναρριχητικά φυτά ν' αγκαλιάσουν την εξουσία.Εντάξει μη φτάσουμε να παρακαλάμε να πεθάνουμε για να μη τα ζήσουμε.Θα το αντέξουμε κι αυτό.Καλή εβδομάδα να έχεις!

 9. Ο/Η Βάσσια λέει:

  Eπειδή ακόμη δεν έχουμε δει όσα μας ετοιμάζουν, ας οπλιστούμε με δύναμη και θέληση…..Τουλάχιστον ας μην τους "προσφερθούμε στο πιάτο".Για την ώρα παρατηρώ και συνδέω κομμάτια…. Καλή εβδομάδα Δημήτρη:-)

 10. Ο/Η zeidoron λέει:

  Από δύναμη και ψυχραιμία άλλο τίποτα Βάσσια μου.Ομως κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο σκάει και μας αποσυντονίζει προβληματίζοντάς μας ακόμα περισσότερο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s